News

 

 

Chris Reed’s plaza: designed for campus life

Nov 04, 2012
Rendering of Science Center Plaza design

Chris Reed (adjunct associate professor of landscape architecture) has envisioned the transformation of a heavily used but uninviting space at Harvard – the Science Center plaza – into a new social hub and destination. It’s a fitting task for Reed and his firm Stoss Landscape Urbanism, whose hybridized approach rooted in infrastructure, functionality and ecology was recognized with a prestigious 2012 Smithsonian / Cooper-Hewitt National Design Award.

Read "A 'Common Space' at Harvard’s Crossroads" in the current issue of Harvard Magazine.

Rendering of Science Center Plaza design



Sustainability
Urbanism
Materials
Academic Programs: Landscape Architecture

News: Chris Reed’s plaza: designed for campus life

Grounded Visionaries: Pedagogy and Practice exhibition
Content is loading...
Parent Page