Project

IRS Northeast Regional Headquarters

 

full screen

IRS Northeast Regional Headquarters

Serving as a model for future US government office buildings, this project transforms an existing 400,000 square foot building from a maze of dark workspaces into a dynamic workspace infused with natural light. The projects many initiatives relate to the creation of a forward looking workplace with environmental features that promote team building and help to create a larger sense of community and belonging.

Like the diagonal boulevards of a city plan, new cross-plan paths outlined by ceiling soffits and lighting will create direct links between landmarks in the floor plan. Four major loci the lobby complex, two new internal gardens and the renovated existing courtyard will anchor the buildings workplace neighborhoods. Maximizing the workplace benefits of natural light, the new Andover Service Center will employ a variety of sustainability techniques for harvesting daylight and will include one of the nations largest building-integrated photovoltaic installations.



Sort By:
Filter By:
X
X
X
X
X

Projects: IRS Northeast Regional Headquarters

Content is loading...
Parent Page